7. Päivä

Aamupalaksi puuroa ja saaristolaisleipää. Puurossa perinteisesti mansikkahilloa ja leivän päällä pelkkää tomaattia. Koska rakastan tomaattia, en leivän päälle kaipaa välttämättä mitään muuta. Joskus laitan hieman aromisuolaa, mutta kun pitäisi sitä suolaakin välttää niin menee ihan ilmankin. Aamupalan kalorit 350.

Töissä ei kauhea nälkä ollut tuhdin aamupalan jälkeen. Pärjäsin kahdella banaanilla ja kahdella mandariinilla. 280 kcal.

Kotona söin jokusen siivun saaristolaisleipää ihan ilman mitään päälystettä. Koskapa nälkä iski sitten köyhän luonaan johdosta jälleen kun pääsin kotiin.

Illalla sitten sorruin syömään 5 nakkia. Tai ei sitä nyt sortumiseksi voi varsinaisesti sanoa, oli päivän ainoa lämmin ruoka. Lisukkeeksi sinappia ja juomaksi maitoa. Kaloreita tästä rasvapommista tuli vain 345, mikä oli melkoinen ihme. Päivän kokonaissaldo 1430. Ei huono, sanois Uotinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *