4. Päivä

Tänään oli lauantan, ja hieman erilainen päivä. Suuntasin ystävien kanssa Hattulaa kohti, yhdistystoimannan pariin. Vuorossa oli piirin vuosikokous, jossa meni lähes koko päivä. Kun on pois kotoa, nämä tarkat kalorilaskennat on aika vaikea toteuttaa. Joten summat ovat suurinpiirtein sinnepäin.

Aamiaiseksi söin kotona kauraleipää tomaatilla ja kurkulla, sekä kahvia. Hattulaan saavuttuamme, meillä oli siellä aamukahvit ja sämpylät. Kotona syödyn laskin, siitä tuli 230 kcal ja arvion mukaan Hattulan aamukahveista tuli 420.

Lounas oli seisovasta pöydästä ja koitin valita siitä vain vähärasvaista, enimmäkseen salaattia mutta myös vähän perunaa ja mureketta. Annoksen määriä arvioin siinä syödessä Finelin ruokapäiväkirjaan naputellen, joten kokonaismäärä oli niinkin iso kun 825 kcal.

Kotimatkalla pysähdyttiin vielä huoltoasemalle, kahvi ja ruisleipä (pieni) noin 290 kcal. Päivän jälkeen en muuta sitten syönytkään. Illalla tuli otettua muutama viskikola, joiden kaloreita en lähde nyt arvailemaan… Joten koko päivän kalorimäärää en tähän nyt laita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *