10. Päivä ja ensimmäinen väliaikatieto

Olin kyllä odottanut enemmän, mutta vaaka itsepintaisesti näytti vain -2 kg. No, parempi sekin kun ei mitään. Laskennallinen vauhti projektissani pitäisi siis olla kilo viikossa, ja kuvittelin että alussa lähtee enemmän, kuten aina on käynyt, ja sitten hiipuu loppua kohden. No, jatketaan silti.

Aamulla porkkanaleipää, ja tänään tein poikkeuksen. Tomaati olivat loppu! Joten jouduin laittamaan ihan perus levite-juusto-metwursti, joista kahta ensin mainittua aivan ohuelti. Kahvia tietenkin, ja saldo 300 kcal.

Töissä oli jäljellä keskiviikolta nakkisoppaa, jota tuli sitten vedettyä valitettavasti kaksi lautasellista. Toisen lautasellisen puolessa välissä alkoi jo tökkimään, sekä henkisesti että fyysisesti. Mutta koska on opetettu että ruokaa ei jätetä… ja blaa blaa, kaikki tekosyyt, niin söin kaiken. Juomaksi vettä ja siitä sitten pamahti 300 kcal. No ei kuitenkaan sen enempää.

Sitten.

Vapun kunniaksi ostin kaupasta muutaman munkin, muka miehelleni. Siitä ahmin heti yhden. Illalla tehtiin ruuaksi seesamilohta lime-wasabikastikkeella. Ja sitten meni tietenkin taas viskiä ja koko laihdutus unohtui samantien. Itseasiassa koko vappu meni sitten herkutellessa. Voi voi…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *