9. Päivä

Pelottava vapaapäivä. Pelottava siksi, että jääkaappi on kokoajan saavutettavissa. Töissä on se onni, että siellä on vaan se ruoka mukana, mitä on ottanut evääksi. Minulla on siellä yksi suklaapatukka, joka on ollut kaksi viikkoa syömättä. Eikä ole tehnyt ollenkaan sitä mieli. Ehkä se on mun koetinkivi. Katsotaan koska se siitä katoaa…

No mutta aamupalaksi söin vaihtelun vuoksi Pirjon Pakarin porkkanaleipää. Päällä tomaattia ja kevytmetwurstia. Sen jälkeen otin kuitenkin vielä saaristolaiseipää samoilla päälisillä. Ja kahvia tietenkin. Määrästä johtuen vähän tuli siis liikaa syötyä, 560 kcal. Sen päälle otin pienet aamupäiväunet.

Herättyäni söin yhden kiivin ja päärynän. 130 kcal. Huomenna on kymmenes päivä. Ja ensimmäinen väliaikaraportti miten on painon kanssa mennyt.

Liikuntaahan en ole harrastanut ollenkaan. Olisko ollut ekana päivänä vaan kävelylenkki, ja sitten homma lopahti. Kun se vaan on niin, että tälläisillä keleillä ei kiinnosta.

Siivoilin vähän ja kävin siirrättämässä veneen pois talvisäilöstä. Sen jälkeen oli melkoinen nälkä, mutta söin vain banaanin. Ruuksi sitten tein hapanimelää kanaa ja riisiä, sitä tuli ehkä mätettyä liikaa. Kaloreita siitä laskin noin 700.

Sen jälkeen en sitten syönytkään enää yhtään mitään. Päivän saldo 1370.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *