8. Päivä

Tänään olikin vähän taas vaikeampi laskettava. Töissä meillä on aina keskiviikkoisin jollakin ruokapäivä, ja tehdään porukalle ruokaa. Tänään se lankesi minulle. Mutta valmistuin päivään aamiaisella, joka sisälsi saaristolaisleipää ja tomaattia. Kohta täytyy varmaan vaihtaa leipää, sillä alkaa kyllästyttään tuo. Eikä se ole kyllä kalorittomimmasta päästä. Mutta kahvin kera saldoksi tuli 200 kaloria.

No, töissä sitten oli sitä kokkailua. Tietenkin siinä tuli maisteltua kokoajan kaikkea, itseasiassa jälkiruoka oli aika makea banoffee -tyyppinen. Nakkikeitto itsessään on aika kevyttä, mutta raskaan jälkiruuan (OLIKO PAKKO SYÖDÄ) kanssa kaloreita kertyi tämän laihdutusprojektin aterioista ehkä ylivoimaisesti eniten: 700 kcal.

Miten tulikin huono omatunto siitä jälkiruuasta.

Jotenkin oli niin kiireinen ja raskas päivä, että vaikka olin syönyt aika tuhdin lounaan, kotiin tultuani nälkä iski TAAS. Saaristolaisleipää, tomaattia ja kinkkua meni 570 kalorin edestä.

Illalla ei onneksi enää nälättänyt, vaan kevyt iltapala: banaani, mandariini ja kiivi siivitti 190 kalorillaan aika hyvään uneen. Olen huomannut, että olen nukkunut paljon paremmin kun raskaat iltapalat ovat jääneet pois. Päivän saldo oli kuitenkin 1660 kaloria.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *