3. Päivä

Yö tuli nukuttua aika hyvin. Aamupalaksi jälleen puuroa ja mansikkahilloa, sekä granaattiomenamehua. Kahvia unohtamatta. Aamupalasta maltillinen 305 kcal.

Töissä oli mukana eilistä hapanimelää kanaa ja riisiä, sekä sokeritonta päärynämehua. Lisäksi söin kahvitunnilla kiivin ja mandariinin. Työkalorit 400. Töissä on joskus tosi vaikea kieltäytyä, kun siellä on aina pullaa ja usein joku tuo jotain kakkua tai muuta.

Kotona iski kauhea nälkä, ja täysin hallitsemattomasti vedin 5 saaristolaisleipää. Pelastus oli, että päällä oli vain tomaattia. Siihen piti hotkia päälle vielä purkillinen tonnikalaa vihanneksilla. Koko setti 466 kcal. Monesti tuo töistä tullessa iskevä nälkä on pahin. Sitä vetää kaapista lähes kaiken mitä löytää, kirjaimellisesti.

No, tänäänkään ei lenkkeilty. Mutta siivosin sentään, eli pientä hyötyliikuntaa. Isännälle tein ruokaa, mutta itse söin turkkilaista jugurttia mansikoiden ja banaanin siivittämänä. Siitäpä sitten 295 kcal ja ihan tyytyväinen olo oli. Hiukan olisi voinut syödä lisää, mutta hillitsin itseni.

Illalla söin sitten enää 3 kiiviä ja koko päivän kalorimääräksi tuli 1603.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *