2. Päivä

Toinen päivä alkoi puurolla. Jotenkin se on vaan niin tylsää, että kaiken uhallakin laitoin siihen masikkahilloa. Mutta vain vähän. Sen lisäksi join kahvia, ja sillä pärjäsi ruokatuntiin saakka. Aamu 264 kaloria. Lasken nämä kalorit Finelin ruokapäiväkirjalla. Jäin ihmettelemään puuron vähäisiä kaloreita.

Mandariini on vaan koristeena. Puuroa söin kaksi lautasellista.

Töissä söin purkin tomaattitonnikalaa, banaanin, luumun ja mandariinin. Päälle kuppi kahvia, ja kyllähän oli kylläinen olo. 307 kcal.

Kotona sitten oli kova nälkä, koitin sinnitellä syöden vain yhden saaristolaisleivän tomaatin kanssa, mandariinin ja lasillisen sokeritonta mehukeittoa. Nälkä kuitenkin jäi kolkuttelemaan, 137 kcal. Tähän mennessä vain noin 700, jotan on vaikea uskoa!

Tänään oli kova tuuli ja väsy, eli hyvät tekosyyt sille ettei tarvinut lähteä kävelylle. Näiden syiden keksimisessä me ollaan ihan ammattilaisia.

Ruuaksi valmistin jasmiiniriisiä ja hapanimelää broileria. Ja siinä se sitten taas iski. Ahmiminen. Miksei koskaan se yksi lautasellinen riitä????? Kaloreita tuli siinä setissä sitten 760.

Ensimmäinen lautanen. Toinen oli sit vähän isompi…

Vahingosta viisastuneena iltapala koostui sitten vain kahdesta kiivistä ja yhdestä banaanista, yhteensä 200 kcal. Koko päivän summaksi tuli kuitenkin vain noin 1670 kcal, mikä oli ihan hyvä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *