Muutama sananen aluksi.

Tästä se lähtee. Olen laihduttanut lukuisia kertoja elämässäni. Välillä hetkellisesti onnistuen, sitten on taas palattu lähtöpisteeseen. Nyt painan enemmän kuin ikinä. Tavoitteeni on maltillinen, pudottaa nyt ensialkuun 10 kiloa kesälomaan mennessä., eli sadassa päivässä. Toki ei haittaa vaikka lähtisi enemmänkin, sillä kokonaistavoite on noin 30 kiloa.

En lupaa kirjoittaa edes joka päivä. Kuvaan päivän ruokia ja kerron jotain kalorimääriä. En ole tätä vielä suunnitellut kovin tarkkaan . Toivottavasti joku saa tästä edes jotain iloa. Kenties itselleen lähtösysäyksen laihdutuksen maailmaan. En pyri mihinkään ihmedieetteihin, vaan ihan maalaisjärjellä näitä järkeilen.

Kerron myös olotilastani. Lähtötilanne oli se, että portaiden nousu alkaa oleen hankalaa. Sukkien laittokin on vaikeutunut huomattavasti. Kuorsaus on lisääntynyt ja muutenkin olo on todella tukala. Vaatteet kiristää ja autoon meno alkaa olla vaikeaa. Toivottavasti tämä blogin julkisuus auttaa tavoitteessani. Tervetuloa mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *